ზღვის კატა
ზღვის კატა — ძუძუმწოვარი, ლათინური სახელით Callorhinus ursinus, ინგლისურად: northern fur seal. დაცვის სტატუსი: მოწყვლადი (VU).
| კატეგორია | ძუძუმწოვარი |
| ლათინური (მეცნიერული) სახელი | Callorhinus ursinus |
| ინგლისურად | northern fur seal |
| გვარი | Callorhinus |
| დაცვის სტატუსი (IUCN) | მოწყვლადი · VU |
ხშირად დასმული კითხვები
როგორ ჰქვია ზღვის კატა ლათინურად?
ზღვის კატა ლათინურად არის Callorhinus ursinus.
როგორ ჰქვია ზღვის კატა ინგლისურად?
ზღვის კატა ინგლისურად არის northern fur seal.
ზღვის კატა საფრთხის ქვეშაა?
IUCN-ის წითელი ნუსხის მიხედვით სტატუსი: მოწყვლადი (VU).
მონაცემები: Wikidata (CC0). მონაცემი შეიძლება არ იყოს სრული ან განახლებული.
