უდაბნოს ასპუჭაკა
უდაბნოს ასპუჭაკა — ფრინველი, ლათინური სახელით Curruca nana, ინგლისურად: Curruca nana. დაცვის სტატუსი: ნაკლები საფრთხის ქვეშ მყოფი (LC).
| კატეგორია | ფრინველი |
| ლათინური (მეცნიერული) სახელი | Curruca nana |
| ინგლისურად | Curruca nana |
| გვარი | Curruca |
| დაცვის სტატუსი (IUCN) | ნაკლები საფრთხის ქვეშ მყოფი · LC |
იმავე გვარის სახეობები: Curruca
ატლასის ასპუჭაკაCurruca deserticolaაღმოსავლური ყვითელთვალა ასპუჭაკაCurruca crassirostrisდასავლური ყვითელთვალა ასპუჭაკაCurruca hortensisკვიპროსული ასპუჭაკაCurruca melanothoraxმიმინოსებრი ასპუჭაკაCurruca nisoriaმქირდავი ასპუჭაკაCurruca currucaრუხი ასპუჭაკაCurruca communisსათვალებიანი ასპუჭაკაCurruca conspicillataსარდინიული ასპუჭაკაCurruca sardaშავყელა ასპუჭაკაCurruca ruppeliწითელთვალა ასპუჭაკაCurruca mystaceaხმელთაშუაზღვის ასპუჭაკაCurruca melanocephala
ხშირად დასმული კითხვები
როგორ ჰქვია უდაბნოს ასპუჭაკა ლათინურად?
უდაბნოს ასპუჭაკა ლათინურად არის Curruca nana.
როგორ ჰქვია უდაბნოს ასპუჭაკა ინგლისურად?
უდაბნოს ასპუჭაკა ინგლისურად არის Curruca nana.
უდაბნოს ასპუჭაკა საფრთხის ქვეშაა?
IUCN-ის წითელი ნუსხის მიხედვით სტატუსი: ნაკლები საფრთხის ქვეშ მყოფი (LC).
მონაცემები: Wikidata (CC0). მონაცემი შეიძლება არ იყოს სრული ან განახლებული.
