წითელკუდა ჯაფარა
წითელკუდა ჯაფარა — ფრინველი, ლათინური სახელით Perisoreus infaustus, ინგლისურად: Siberian Jay. დაცვის სტატუსი: ნაკლები საფრთხის ქვეშ მყოფი (LC).
| კატეგორია | ფრინველი |
| ლათინური (მეცნიერული) სახელი | Perisoreus infaustus |
| ინგლისურად | Siberian Jay |
| გვარი | Perisoreus |
| დაცვის სტატუსი (IUCN) | ნაკლები საფრთხის ქვეშ მყოფი · LC |
ხშირად დასმული კითხვები
როგორ ჰქვია წითელკუდა ჯაფარა ლათინურად?
წითელკუდა ჯაფარა ლათინურად არის Perisoreus infaustus.
როგორ ჰქვია წითელკუდა ჯაფარა ინგლისურად?
წითელკუდა ჯაფარა ინგლისურად არის Siberian Jay.
წითელკუდა ჯაფარა საფრთხის ქვეშაა?
IUCN-ის წითელი ნუსხის მიხედვით სტატუსი: ნაკლები საფრთხის ქვეშ მყოფი (LC).
მონაცემები: Wikidata (CC0). მონაცემი შეიძლება არ იყოს სრული ან განახლებული.
