ძუძუმწოვარი

ტყის კატა

ტყის კატა — ძუძუმწოვარი, ლათინური სახელით Felis silvestris, ინგლისურად: European wildcat. დაცვის სტატუსი: ნაკლები საფრთხის ქვეშ მყოფი (LC).

კატეგორიაძუძუმწოვარი
ლათინური (მეცნიერული) სახელიFelis silvestris
ინგლისურადEuropean wildcat
გვარიFelis
დაცვის სტატუსი (IUCN)ნაკლები საფრთხის ქვეშ მყოფი · LC

იმავე გვარის სახეობები: Felis

ხშირად დასმული კითხვები

როგორ ჰქვია ტყის კატა ლათინურად?

ტყის კატა ლათინურად არის Felis silvestris.

როგორ ჰქვია ტყის კატა ინგლისურად?

ტყის კატა ინგლისურად არის European wildcat.

ტყის კატა საფრთხის ქვეშაა?

IUCN-ის წითელი ნუსხის მიხედვით სტატუსი: ნაკლები საფრთხის ქვეშ მყოფი (LC).

iHey — გაიცანი ადამიანი, რომელიც შენნაირად ფიქრობს

მონაცემები: Wikidata (CC0). მონაცემი შეიძლება არ იყოს სრული ან განახლებული.