მურა კაპუცინი
მურა კაპუცინი — ძუძუმწოვარი, ლათინური სახელით Cebus apella, ინგლისურად: Cebus apella. დაცვის სტატუსი: ნაკლები საფრთხის ქვეშ მყოფი (LC).
| კატეგორია | ძუძუმწოვარი |
| ლათინური (მეცნიერული) სახელი | Cebus apella |
| ინგლისურად | Cebus apella |
| გვარი | Cebus |
| დაცვის სტატუსი (IUCN) | ნაკლები საფრთხის ქვეშ მყოფი · LC |
იმავე გვარის სახეობები: Cebus
ხშირად დასმული კითხვები
როგორ ჰქვია მურა კაპუცინი ლათინურად?
მურა კაპუცინი ლათინურად არის Cebus apella.
როგორ ჰქვია მურა კაპუცინი ინგლისურად?
მურა კაპუცინი ინგლისურად არის Cebus apella.
მურა კაპუცინი საფრთხის ქვეშაა?
IUCN-ის წითელი ნუსხის მიხედვით სტატუსი: ნაკლები საფრთხის ქვეშ მყოფი (LC).
მონაცემები: Wikidata (CC0). მონაცემი შეიძლება არ იყოს სრული ან განახლებული.
