ძუძუმწოვარი

მარტოკბილა

მარტოკბილა — ძუძუმწოვარი, ლათინური სახელით Monodon monoceros, ინგლისურად: narwhal. დაცვის სტატუსი: ნაკლები საფრთხის ქვეშ მყოფი (LC).

კატეგორიაძუძუმწოვარი
ლათინური (მეცნიერული) სახელიMonodon monoceros
ინგლისურადnarwhal
გვარიMonodon
დაცვის სტატუსი (IUCN)ნაკლები საფრთხის ქვეშ მყოფი · LC

ხშირად დასმული კითხვები

როგორ ჰქვია მარტოკბილა ლათინურად?

მარტოკბილა ლათინურად არის Monodon monoceros.

როგორ ჰქვია მარტოკბილა ინგლისურად?

მარტოკბილა ინგლისურად არის narwhal.

მარტოკბილა საფრთხის ქვეშაა?

IUCN-ის წითელი ნუსხის მიხედვით სტატუსი: ნაკლები საფრთხის ქვეშ მყოფი (LC).

iHey — გაიცანი ადამიანი, რომელიც შენნაირად ფიქრობს

მონაცემები: Wikidata (CC0). მონაცემი შეიძლება არ იყოს სრული ან განახლებული.