დიდი ხილიჭამია ღამურა
დიდი ხილიჭამია ღამურა — ძუძუმწოვარი, ლათინური სახელით Cynopterus sphinx, ინგლისურად: Greater short-nosed fruit bat. დაცვის სტატუსი: ნაკლები საფრთხის ქვეშ მყოფი (LC).
| კატეგორია | ძუძუმწოვარი |
| ლათინური (მეცნიერული) სახელი | Cynopterus sphinx |
| ინგლისურად | Greater short-nosed fruit bat |
| გვარი | Cynopterus |
| დაცვის სტატუსი (IUCN) | ნაკლები საფრთხის ქვეშ მყოფი · LC |
ხშირად დასმული კითხვები
როგორ ჰქვია დიდი ხილიჭამია ღამურა ლათინურად?
დიდი ხილიჭამია ღამურა ლათინურად არის Cynopterus sphinx.
როგორ ჰქვია დიდი ხილიჭამია ღამურა ინგლისურად?
დიდი ხილიჭამია ღამურა ინგლისურად არის Greater short-nosed fruit bat.
დიდი ხილიჭამია ღამურა საფრთხის ქვეშაა?
IUCN-ის წითელი ნუსხის მიხედვით სტატუსი: ნაკლები საფრთხის ქვეშ მყოფი (LC).
მონაცემები: Wikidata (CC0). მონაცემი შეიძლება არ იყოს სრული ან განახლებული.
