ძუძუმწოვარი

დიდი ხილიჭამია ღამურა

დიდი ხილიჭამია ღამურა — ძუძუმწოვარი, ლათინური სახელით Cynopterus sphinx, ინგლისურად: Greater short-nosed fruit bat. დაცვის სტატუსი: ნაკლები საფრთხის ქვეშ მყოფი (LC).

კატეგორიაძუძუმწოვარი
ლათინური (მეცნიერული) სახელიCynopterus sphinx
ინგლისურადGreater short-nosed fruit bat
გვარიCynopterus
დაცვის სტატუსი (IUCN)ნაკლები საფრთხის ქვეშ მყოფი · LC

ხშირად დასმული კითხვები

როგორ ჰქვია დიდი ხილიჭამია ღამურა ლათინურად?

დიდი ხილიჭამია ღამურა ლათინურად არის Cynopterus sphinx.

როგორ ჰქვია დიდი ხილიჭამია ღამურა ინგლისურად?

დიდი ხილიჭამია ღამურა ინგლისურად არის Greater short-nosed fruit bat.

დიდი ხილიჭამია ღამურა საფრთხის ქვეშაა?

IUCN-ის წითელი ნუსხის მიხედვით სტატუსი: ნაკლები საფრთხის ქვეშ მყოფი (LC).

iHey — გაიცანი ადამიანი, რომელიც შენნაირად ფიქრობს

მონაცემები: Wikidata (CC0). მონაცემი შეიძლება არ იყოს სრული ან განახლებული.